Publikacije

Kazalo strani

Cepljenje in cepiva

A. Kraigher, A. Ihan, T. Avčin: Dobre prakse varnega cepljenja

Prvi slovenski UČBENIK O CEPLJENJU je pripravila skupina strokovnjakov s področja epidemiologije, imunologije, pediatrije, infektologije, javnega zdravja, farmacije in prava.

Učbenik je nastal v času, ko je minilo že več kot dvesto let od prvega cepljenja proti kozam, ko razvita tehnologija omogoča vedno večjo varnost cepiv in ko se je cepljenje znašlo v strateških dokumentih s področja javnega zdravja. Knjiga je v večini medicinskih knjižnic in tudi v nekaterih splošnih knjižnicah (SEZNAM KNJIŽNJIC – glej Cobiss).

CELOTNI UČBENIK lahko najdete tukaj 

cepljenje -knjiga

 

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][divider]

International Travel and Health 2012

ith2012en

 

http://www.who.int/ith/entt

[divider]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]